ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe structura rețelei sociale X (fostă Twitter) va apărea o platformă video proprie pentru televizoarele inteligente, extrem de asemănătoare cu YouTube.

Un videoclip cu modul în care ar putea arăta viitorul produs software al lui Musk a fost postat de programatorul Nima Owji de la IT Novelty Reviews.

Videoclipul prezintă modul de autentificare pe viitoarea platformă, pagina de start, pagina de căutare și conținutul paginii de profil.

Owji susține că noua aplicație va putea fi folosită pe aproape orice tip de televizor smart.

Cu puțină vreme în urmă, mai multe publicații au relatat că un element de cotitură în dezvoltarea rețelei sociale a lui Elon Musk urmează să fie introducerea unei aplicații separate pentru video, pe care să poată fi vizionate înregistrările mai lungi.

Presa a mai scris și despre intenția lui Musk de a atrage către X producătorii de conținut, însă cea mai mare parte a acestora nu ar fi mulțumiți de capacitățile platformei de a deveni o sursă de venituri.

Din acest motiv, Musk i-ar fi contactat și consultat pe unii dintre cei mai populati vloggeri pentru a afla de ce simt atrași de You Tube și cum ar putea face și el din X o platformă atractivă pentru ei.

Mai mulți comentatori au remarcat asemănările între noul produs și YouTube, numindu-l o „clonă”.

Se pare însă că nu originalitatea este cea care îl interesează pe Musk.