ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un profesor universitar nipon aduce acuzații grave injecțiilor Covid, numindu-le o „lucrare malefică” și un „abuz al științei”, rezultatul lor fiind „practic o crimă”.

Masanori Fukushima este o somitate: a condus prima clinică de oncologie ambulatorie la Universitatea din Kyoto, unde a ținut și primul curs de farmacoepidemiologie.

În prezent, este profesor emerit la aceeași universitate.

Într-un interviu dat publicității pe 19 aprilie, el a făcut un rechizitoriu de o duritate fără precedent la adresa injecțiilor ARNm Covid.

Fukushima a subliniat că așa-numitul „turbo-cancer”, un tip de cancer „nemaivăzut până acum de medici”, care progresează cu o rapiditate uluitoare și care de obicei se află în stadiul IV când este diagnosticat, a apărut imediat după lansarea „vaccinurilor” Covid.

Turbo-cancerele se manifestă în paralel cu o creștere a mortalității provocate de cancerele „obișnuite”, creștere despre care dr. Fukushima susține că nu poate fi explicată doar prin pierderea oportunităților de depistare și tratament din perioada Covid.

Atunci când, în mod aberant și criminal, spitalele au fost practic închise pentru orice altă boală în afară de Covid.

Profesorul a exemplificat pericolul fatal reprezentat de „vaccinurile” ARNm spunând povestea unui bărbat de 28 de ani care a fost găsit mort de soția sa, atunci când aceasta a încercat să-l trezească dimineața, la cinci zile după a doua doză Pfizer.

Fukushima a afirmat:

„Medicul care a făcut autopsia a spus că, atunci când a încercat să scoată inima, aceasta era moale și se dezintegrase. Chiar și un singur astfel de caz arată cât de periculos poate fi un astfel de vaccin.”

El a adăugat că aceste vătămări grave, inclusiv decese, au afectat post-vaccinare persoane cu un istoric de sănătate bun.

„Este grav. Este practic o crimă.”

Oncologul japonez a subliniat de asemenea că țările care au promovat cel mai agresiv „vaccinarea” Covid, precum Israelul, au avut ratele de deces și de infectare cele mai mari, mult peste cele din alte țări ale Orientul Mijlociu, de pildă, cum ar fi Iordania, Siria sau Egiptul.

„Israelul a fost lider în vaccinarea timpurie și generalizată, dar a avut și cele mai mari rate de mortalitate și infectare. Zonele în care vaccinarea a fost mai puțin agresivă au avut mai puține vătămări... (De aceea) Israelul a oprit rapid vaccinarea.”

Profesorul a deplâns faptul că presa nu a relatat despre efectele nocive ale vaccinurilor și că aceia care au pus la îndoială faptul că vaccinurile sunt „sigure și eficiente” au fost caracterizați ca „eretici” anti-știință.

În schimb, a afirmat el, atitudinea celor care au închis gura criticilor nu a fost nici pe departe una „științifică”, ci „mai degrabă asemănătoare credinței religioase, isteriei ori chiar comportamentului unei secte”.

Și Fukushima a punctat:

„Sunt acum îngrijorat de o criză gravă, nu doar în medicină, ci și în știință și în democrație.”