ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La articolul nostru „Este publicul pregătit pentru adevărul despre vaccinurile Covid?”, o citititoare ActiveNews ne-a oferit următorul răspuns cutremurător pe pagina noastră de Facebook:

„Daaaa, e pregătit pe draq'!!! Lucrez in sistemul sanitar si văd zilnic pacienți cu efecte adverse postvaxxare!!! Unii conștientizează că tot chinul li se trage de la vaxx, alții incă susțin ca vaxxul i-a salvat de la a se infecta cu covid sau a face o formă grava a bolii!!!

Emisiune Sky News despre cazul tragic al unui britanic care a dat in judecata AstraZeneca, după ce a rămas cu leziuni cerebrale grave în urma vaccinului Covid: ”Nu voi mai fi niciodată la fel”. Serul experimental a fost lăudat și la Trinitas TV - VIDEO 

Să nu mai spun ca in vara lui 2023 vine in UPU un cetațean străin vaxxat cu 3 doze de P@izer si intreabă in engleză dacă mai functionează centrul de vaxxat in spital ca vroia sa iși facă si a 4 a doză de ser experimental; eu l-am intrebat tot in engelză "mai trăiesti incă după cele 3 doze de P@izer", după care a plecat nu inainte să mă privească șui!!!

Asa ca incă mai sunt amatori de vaxx deci concluzia este ca unora plandemonia le-a prăjit creierul si nu mai gândesc logic si nu vor să vadă realitatea mortilor subite prin infarct, TEP ( tromboembolis pulmonar>>> cheaguri de sânge in plămâni ) sau cazurile de cancer galopante direct metastazante>>> turbocancere apărute la cei vaxxati si cred ca dacă mai se "pune" de o nouă pandemie vor fi mulți care vor accepta din nou sa se vaxxeze!!!

Fenomenul cancerelor turbo (galopante): cancere în stadiu avansat în rândul studenților care au fost forțați să primească vaccinul ARNm COVID-19 pentru a putea merge la cursuri - 72 de cazuri tragice - FOTO 

Sunt oameni care nu se informează, "ingurgitează" fără sa treacă prin filtrul propriei gândiri ceea ce se intâmplă in jurul lor si i-au de bună ceea ce massmedia mincinoasă propagă in spatiul public!!!

Multi asa au făcut si in pandemie, au crezut in propaganda cu serul "sigur si eficient" iar acum mulți care s-au inoculat sunt ori morți ori au grave sechele si mari probleme de sănătate!!!

Nimeni nu stie cât chin îndură cei vaxxați, cum se plimbă din spital in spital si din medic in medic pt a-și ameliora starea de sănătate deși proteina Spike prezentă in corpul lor in toate organele lor (inimă, creier, ficat, splină, rinichi muschi, ganglionii limfatici si in toată circulația sanguină) si care se inmulțeste necontrolat nu poate avea nici un remediu, nici o schemă de tratament nu o poate elimina din organism!!!

Pfizer și oficialii guvernului Regatului Unit, acuzați de ucidere din culpă, fraudă și proastă gestionare a crizei Covid, într-o nouă anchetă penală – sunt depuse dovezi despre crime împotriva umanității

Ce predomină alarmant la cei vaxxati sunt turbocancerele apărute si la cei sub 45-50 de ani (chiar la cei fff tineri de 20-30 si de ani pt ca ei au fost segmentul care s-a vaxxat cel mai mult) care fac forme direct metastazante stadiul IV si care sunt rezistente la tratamentul chimioterapic (un cancer ca să ajungā in stadiu IV ultimul trebuie sa aiba niste ani de evoluție ori la cei vaxxati acestia fac direct ultimul stadiu al bolii si pierd lupta cu boala in nici 12 luni de la diagnosticare sau mai grav in doar câteva săptămâni)!!!

Toți cei vaxxați cu aceste probleme de sănătate grave trebuiesc internați si tratați si implică costuri uriase pt asigurările de sănătate, ei nu pot fi lăsați de izbeliște deși in pandemie după ce s-au vaxxat spuneau despre cei navaxxati sa fie izolați, sa nu fie tratați dacă fac covid sau sa isi plătească spitalizarea pt ca refuză vaxxul!!!

Acum cei vaxxați au ciocul mic si imploră sa fie tratați si unii dintre ei recunosc prostia de se fi inoculat altii in schimb nici un ruptul capului nu acceptă ca au probleme mari de sănătate de la vaxx!!!

NU, lumea nu este pregătită sa afle adevărul despre serurile experimentale si adevărul nu va fi spus niciodatā răspicat ci doar vor fi niste voci izolate ici colo, la nivel oficial si la nivel de OMS sau sisteme de sănătate din toate tarile nu se va recunoaște genocidul sanitar produs prin impunerea inocularii prin constrângeri a acestor seruri experimentale!!!”

LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews