ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Medici pentru Consimțământ Informat a realizat un interviu video cu Dr. Meryl Nass, medic specialist în medicină internă în SUA, cu experiență inclusiv în domeniul folosirii armelor biologice. Redăm mai jos videoul cu interviul, subtitrat în română.

Dr. Nass arată cu argumente că Tratatul pandemic al OMS este doar începutul unei serii de demersuri prin care se dorește instaurarea, pe ascuns și împotriva Constituțiilor majorității statelor lumii, a unui guvern mondial și a unui sistem de tip totalitar, cu control centralizat al populației, cu cenzurarea informației și desființarea drepturilor și libertăților individuale.
 
Recomandăm accesarea site-ului dr. Nass, Door to Freedom, cu foarte multe informații utile și documente, inclusiv despre soluții, intrumente și acțiunile care pot fi luate. 

Newsletter-ul dr. Meryl Nass poate fi urmărit prin abonament gratuit la blogul său Substack: 

Repere în cadrul dialogului dintre dr. Anca Nițulescu și dr. Meryl Nass:
Min. 00:50: dr. Meryl Nass vorbește despre folosirea armelor biologice pentru declanșarea epidemiei de antrax din Zimbabwe din anii 1978-1981

Min. 22:34: - despre Convenția de la Viena privind modul de ieșire din tratate internaționale (Vienna Convention on Diplomatic Relations)

Știrea continuă după video:

 
De asemenea, asociația a publicat, pe pagina de Telegram, răspunsul primit de la Ministerul Sănătății la o cerere de informații de interes public privind controversatul tratat pandemic, cerere apărută și pe Active News

Redăm mai jos răspunsul MS la cererea transmisă de Medici pentru Consimțământ Informat: