ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Donna Matthew, medic în vârstă de 48 de ani, din Barbados, țară insulară din regiunea Caraibe a Americii, a murit subit pe 11 mai în urma unui suspectat atac de cord, în timpul unei vizite la New York, potrivit Starcom Network News

„Dr. Matthew era cunoscută pentru personalitatea ei vibrantă, veselă și participa la diferite evenimente sociale și de divertisment.

Președintele Asociației Medicilor din Barbados, dr. Lynda Williams, a descris-o pe dr. Matthew ca fiind o persoană iubitoare. Ea a transmis condoleanțe familiei în numele BAMP” - menționează canalul de presă citat.

Pe 16 februarie 2021, ea a anunțat pe rețelele de socializare că a primit vaccinul AstraZeneca Covid-19 (captură foto mai jos):

„Astăzi am primit vaccinul AstraZeneca împotriva Covid-19. Mulțumesc asistentei care mi l-a administrat, aproape nu m-a durut deloc. Vaccinați-vă acum pentru a învinge această pandemie de covid-19.”