ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Dragi prieteni, cu tristețe, durere în suflet și regrete, va anunț ca în aceasta dimineață - 01 mai 2024 - colega și prietena noastră Col. (r) Aura Daniela Hurmuz - Secretarul IPA (International Police Association) Regiunea 4 București - Poliția Capitalei a plecat la îngeri după o lungă și grea suferință.

O mamă, o colega de excepție devotată profesiei de polițist, luptătoare, plină de talente, o ființă blândă și mereu zâmbitoare, de o probitate morala greu de egalat. Prin inițiativa sa de a se organiza anual „Întâlnirea femeilor membre IPA” (și nu numai ) și-a lăsat o amprentă de neegalat în marea familie a Asociației Internaționale a Polițiștilor.

Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace!”, a transmis filiala Asociației Internațională a Polițiștilor.

SolidNews informează că trupul neînsuflețit al polițistei va fi depus azi, 2 mai, la capela bisericii Acoperământul Maicii Domnului din str. Teiuș 121 iar înmormântarea va avea loc sâmbătă 4 mai, ora 12.45 la cimitirul Măgurele „Pace Vouă”, șos. București- Măgurele.

Dumnezeu să o odihnească în pace!