ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocata pro-viață Lauren Handy a fost condamnată marți la patru ani de închisoare în prima dintre audierile de marți în care au fost pronunțate sentințele pentru primul lot de pro-viață condamnați anul trecut pentru că au blocat accesul la un centru de avorturi din capitala țării, informează LifeSite.

La 29 august 2023, un juriu din D.C. i-a găsit pe Handy, Will Goodman, Heather Idoni, John Hinshaw și Rosemary "Herb" Geraghty vinovați de încălcarea legii FACE (Freedom of Access to Clinic Entrances) și de "conspirație împotriva drepturilor". În luna următoare, Joan Andrews Bell, Jonathan Darnel și Jean Marshall au fost condamnați pentru același lucru; condamnarea lui Paulette Harlow a venit în noiembrie.

Avpcatul pro-viață John Hinshaw a fost condamnat marți la 21 de luni de închisoare, iar avocatul pro-viață Will Goodman a fost condamnat la 27 de luni de închisoare.
 
Cazurile sunt cele mai recente din ceea ce pro-viață condamnă ca fiind un model al Departamentului de Justiție (DOJ) al lui Biden, pro-avort, care folosește sistemul de justiție penală pentru a-și zdrobi dușmanii politici.
 
Conform AP, avocații au fost condamnați pentru că au îndemnat mai mulți protestatari să se lege între ei cu lanțuri și lacăte pentru a împiedica accesul într-o clinică de avort din Washington.