ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o înregistrare video devenită virală pe internet, un bărbat descrie modul în care în vehiculul său Hyundai Kona EV a fost instalată tehnologia de geolocalizare fără acordul său.

El explică faptul că, după ce a cumpărat mașina de la un dealer: "Mașina a mers pentru o actualizare a hărților și s-a întors ca fiind o pierdere de valoare pentru mine. Au profitat de ocazie pentru a actualiza software-ul Bluelink Linfotainment. Când am pornit-o, mi s-a prezentat un nou ecran pe care scria că termenii și condițiile s-au schimbat”, notează InfoWars.
 


După ce a citit câteva pagini din noii termeni, bărbatul spune că vehiculul său "era acum echipat cu capacități de geo-fencing și geo-timing. Vorbim despre orice cu un buton SOS".

În continuare, bărbatul notează că vehiculul din 2016 al soției sale avea un sistem încorporat în care o "limită de rază de acțiune" și o "limită de timp" pentru utilizare puteau fi programate de la distanță în mașină.

Termenii de service ai vehiculului soției sale prevăd că tehnologia nu poate fi folosită fără consimțământ, "cu excepția cazului în care este cerut de lege", ceea ce, subliniază bărbatul, face ca partea cu consimțământul să fie practic irelevantă.

De exemplu, luna trecută, ministrul german al transporturilor, Volker Wissing, a înfuriat mulți cetățeni după ce a sugerat că guvernul le-ar putea interzice să conducă în această vară, în weekend, dacă o nouă legislație privind clima nu este adoptată până în iulie.

Guvernul german ține ostatic dreptul cetățenilor de a conduce liber în schimbul sprijinului acordat agendei lor globaliste "verzi" corupte, care, în cele din urmă, îi va lipsi pe cetățeni de dreptul de proprietate privată asupra mașinilor.

America se laudă deja cu primul său cartier fără mașini, în timp ce atacul flagrant asupra libertăților fundamentale este prezentat ca fiind o cale a viitorului prietenoasă cu mediul.

În Londra, Anglia, guvernul s-a confruntat cu reacții extrem de dureroase în ultimul an după ce a impus taxe pentru vehiculele care circulă în interiorul unei anumite zone denumite "Zona cu emisii foarte scăzute" (ULEZ).

Guvernul a extins progresiv zona pentru a include taxe pentru tot mai mulți șoferi de vehicule pe gaz.

De asemenea, Autoritatea Metropolitană de Transport din New York (MTA) a propus în decembrie un sistem similar care va percepe o taxă pentru șoferii care intră în districtul central de afaceri (CBD) din Manhattan, care este desemnat ca fiind orice loc situat sub strada 60 din Manhattan.

Tot în Statele Unite, în noiembrie, reprezentantul Thomas Massie (R-Ky.) a tras un semnal de alarmă pentru că nu a reușit să oprească un mandat federal care ar impune ca toate vehiculele vândute după 2026 să fie echipate cu un comutator de oprire.

Bineînțeles, libertatea de a călători nu este singurul lucru care este restricționat, deoarece elitiștii tehnocrați plănuiesc în cele din urmă să forțeze omenirea în "orașe de 15 minute" de înaltă tehnologie, unde intimitatea și proprietatea privată nu există.

Ascultați acest avertisment înfricoșător despre ceea ce urmează să se întâmple, lansat de fostul candidat la Primăria Londrei, Shyam Batra, care descrie complotul Noii Ordini Mondiale ca fiind "diabolic".

Planul de joc este simplu și se desfășoară sub ochii noștri în națiuni din întreaga lume.

Omenirea trebuie să se apere acum sau să se predea sistemului de sclavi al Noii Ordini Mondiale care se creează în jurul nostru.