ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vladimir Putin a afirmat, în timpul vizitei sale în Harbin, că Moscova "nu a refuzat niciodată să negocieze", politicienii de la Kiev au fost cei care "s-au retras din procesul de negociere", transmite TASS.

"Am fost înșelați încă o dată", a spus Putin. "Acum trebuie să înțelegem cu cine ar trebui să facem afaceri și cum. Cu cine și în ce măsură putem avea încredere. Și, bineînțeles, analizăm acum tot ceea ce se întâmplă pe această cale".

Putin a reamintit că atunci când trupele rusești se aflau în apropierea Kievului, partenerii occidentali au insistat asupra retragerii lor: "Nu se poate semna niciun document dacă partea opusă îți pune arma la tâmplă", au argumentat ei.

"A doua zi au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi și au spus: "Ei bine, acum vom lupta până la capăt"", și-a amintit Putin.
 
"Iar manipulatorii lor occidentali au adoptat poziția cunoscută acum de întreaga lume: Rusia trebuie să fie învinsă pe câmpul de luptă, să fie făcută să sufere o înfrângere strategică. Nu noi suntem cei care ne-am comportat astfel”, a conchis Putin.