ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 23 aprilie, în Piața Universității (în scuarul din fața sediului central al BCR), se sărbătoreşte Noaptea Cărţilor Deschise, în cadrul căreia, începând cu ora 18, o editură va oferi gratuit cititorilor de toate vârstele 10.000 de cărți însoțite de flori.

Volumele oferite gratuit fac parte din colecțiile consacrate ale Editurii Litera: Biblioteca pentru toți copiii, Bestseller internațional, Biblioteca pentru toți, Mari interpreți de jazz și blues, Mari Compozitori, Biografii, Cronica ilustrată a omenirii, Alma – Iubiri de poveste, Disney, Tom & Jerry, Thriller, Marve.

„Ne dorim să încurajăm lectura cu orice ocazie și în orice fel posibil. Iar cel mai eficient mod, și cel mai frumos, este acela de a dărui o carte. De Ziua Mondială a Cărții dăruim 10 000 de volume și sperăm ca ele să ajungă în bibliotecile a 10 000 de cititori pasionați“, a declarat Marin Vidrașcu, director executiv al Editurii Litera, cea care va oferi cărţile.