ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Renault va lansa în curând un model pick-up, sub titulatura de eveniment Duster Oroch show car, la Sao Paulo, în a doua parte a acestui an, informează Autoblog. Imaginile sunt spectaculoase.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

Premiera mondială a lansării noii Dacia Duster va fi la a 28 ediţie a evenimentului Sao Paulo Motor Show, din Brazilia, de pe 30 octombrie - 2 noiembrie.

Desenată de Centrul de Design Renault Latin America (RDAL) din Sao Paulo, Dacia Duster Oroch este un exerciţiu de stil pentru un pick-up de relaxare cu cinci locuri şi cu ţinuta robustă a unui SUV.

Din câte se vede din imaginile pe care vi le prezentăm mai jos, noua Dacia Duster pare a fi un proiect asemănător cu modelul L200, gândit de japonezii de la Mitsubishi.

La fel ca în cazul acestuia, habitatul este încăpător şi accesorizat şi putem presupune că este pentru cinci persoane. În spatele lui, există un spaţiu de depozitare tipic camionetelor cu rol dublu: de SUV şi de pick-up.

Primele trei poze cu noua Dacia Duster pe care le oferim în continuare sunt de pe Realitatea.net, care a tratat de asemenea acest subiect.

[gallery type="slideshow" columns="1" size="full" ids="92817,92816,92815,92814,92813,92812,92811,92810,92809,92808"]