ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE 11:42 Bărbatul care s-a aruncat în faţa trenului de metrou în staţia Crângaşi a decedat din cauza multiplelor fracturi şi traumatisme, a declarat pentru Mediafax şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la SUUB, Andrei Georgescu.

[divider]

Un bărbat a fost grav rănit după ce a căzut pe şine şi a fost lovit de metrou. Accidentul s-a petrecut astăzi, la staţia Crângaşi, a declarat pentru Mediafax, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt, bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost prins sub garnitura de metrou şi are un picior amputat.

Daniel Vasile a mai precizat că bărbatul este în viaţă şi salvatorii intervin pentru a-l scoate de sub metrou, la faţa locului aflându-se echipaje de la descarcerare, precum şi un echipaj SMURD.

Dr. Bogdan Opriţa,coordonatorul SMURD Bucureşti, a declarat că echipajele de prim ajutor vor interveni pentru stabilizarea bărbatului, apoi îl vor transporta la spital.