ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Judecătoarea Brânduşa Gheorghe, cea care a dispus arestarea preventivă a lui Mircea Băsescu, a fost implicată într-un accident rutier, fiind transportată la spital după ce a acuzat dureri de spate, informează TVR.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Unirii, chiar în faţa instanţiei la care lucrează Brânduşa Gheorghe. Judecătoarea, aflată la volanul maşinii sale, a vrut să vireze la stânga, însă nu s-a asigurat şi a fost lovită lateral de un alt şofer care venea din spate.

"Pe Bulevardul Unirii a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit declaraţiilor martorilor, unul dintre conducătorii auto, şi anume o femeie, nu a acordat prioritate, fapt pentru care s-a ajuns la această coliziune", a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Diana Sarca.

Judecătoarea Brânduşa Gheorghe a fost transportată la spital, după ce a acuzat dureri de spate.

Brânduşa Gheorghe este judecătoarea care a decis, în 20 iunie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă, şi a lui Marian Căpăţână, pentru complicitate la această infracţiune.