ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peter Lynagh, din Melbourne, a pariat 2000 de dolari că poate trăi timp de un an fără să facă sex, australianul reușind să strângă astfel 50.000 de dolari, din donaţii.

Acesta povestește că în anul 2012 a făcut un pariu cu colegul său de cameră,care l-a provocat că nu poate să reziste nici măcar o săptămână fără să întreţină relaţii sexuale.

Deși miza pariului era doar 2000 de dolari, Lynagh a reuşit să strângă nu mai puţin de 50.000 de dolari, după ce a avut inspiraţia să creeze o pagină de Facebook, prin intermediul căruia să primească donaţii. Pagina a devenit extrem de populară pe reţeaua de socializare, donaţii fiind făcute non-stop pentru cauza australianului.

Oamenii au fost cu atât mai impresionați cu cât australianul și-a arătat intenția de a dona toţi banii strânşi unei organizaţii care luptă pentru a salva fetiţele din Cambodgia de comerţul sexual. De altfel, Lynagh a călătorit în Cambodgia, pentru a vedea în ce fel banii lui le-ar fi ajutat pe fete să scape de coşmarul în care trăiesc. Cu ajutorul banilor primiţi de la australian, fundaţia a reuşit să angajeze mai mulţi oameni care să aibă grije de micutele nevinovate, scrie Daily Mail.