ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul şi regizorul George Motoi a murit miercuri, la vârsta de 79 de ani, a anunţat familia acestuia pe pagina de Facebook a artistului.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

"Tatăl meu şi-a trăit viaţa cu discreţie şi demnitate, preţuind fiecare clipă frumoasă şi învăţând din greşeli, cu bucurie şi fără regrete. La fel a ales să părăsească această lume, discret şi demn. M-a rugat să-i promit că voi păstra discreţia asupra bolii şi asupra trecerii lui în nefiinţă. Am de gând să-mi respect această promisiune şi vă rog şi pe voi să mă ajutaţi să fac acest lucru. Drum bun, tată, spre ceruri! Drum bun, George Motoi, spre ceruri!, Raluca", se arată în mesajul de pe pagina de Facebook a artistului.

50% discount garantat la parfumuri, doar azi

George Motoi s-a născut pe 22 ianuarie 1936, la Arman, în Bulgaria. A avut o strălucită carieră în teatru şi film.  Printre cele mai cunoscute pelicule în care a jucat se numără "Întoarcerea lui Magellan" (1974), "Trecătoarele iubiri" (1974), "Frații Jderi (1974), "Un august în flăcări" (1975), "Marele singuratic" (1977), "Buzduganul cu trei peceți" (1975), "Trandafirul galben" (1982), "Masca de argint" (1985), "Colierul de turcoaze" (1986), "Chira Chiralina" (1992), "Terente - regele bălților" (1992).

George Motoi a fost căsătorit 23 de ani cu actriţa Cezara Dafinescu, apoi cu Giliola Brăileanu.

http://youtu.be/7z0040DuZRs