ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, este acuzat că i-a trimis pe militarii din Armata a IV-a Transilvania la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia fără combustibil!

Livrare gratuita in 24 de ore!

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman (PNL), susţină că autorităţile locale au fost nevoite să achiziţioneze trei mii de litri de motorină pentru trupele militare.

Acesta solicită demisia ministrului Apărării, pe care îl acuză de ofensă adusă Armatei şi românilor.

"Este un fapt unic în istoria Zilei Naţionale a României de la Alba Iulia: ministrul Duşa a trimis Armata a IV-a Transilvania la paradă la Alba Iulia fără combustibilul necesar. Prin urmare, Primăria si Consiliul Judeţean Alba au acoperit necesarul de circa 3.000 de litri de motorină pentru repetiţii şi paradă! Pentru ofensa adusă Armatei şi românilor de Ziua Naţională, cer demisia ministrului Duşa, care cred că astfel demonstrează că este mândru că este român", arată Florin Roman.