ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Federația Română de Automobilism Sportiv este alături de întreaga comunitate automobilistică și de familia celui care a fost Adrian Berghea, stins din viață la doar 46 de ani după o nedreaptă luptă cu cancerul.

 Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Cu o carieră impresionantă în motorsport ce a culminat cu obținerea a două  titluri de campion absolut în calitate de copilot și numeroase participări internaționale, Adrian Berghea este considerat unul dintre cei mai de succes copiloti ai României din istorie. De-a lungul carierei el i-a avut în stânga sa printre alții pe Constantin Aur și Dan Gîrtofan alături de care a obșinut cele mai mari succese sportive.

Adrian Berghea și-a dedicat întreaga viață pasiunii pentru motorsport, perfomanță și educație, fiind în ultima perioadă instructor în cadrul Școlii de Pilotaj Defensiv, Titi Aur.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Momente importante din cariera sportivă:

2014        Participă doar la Raliu Brasovului alături de Dan Gîrtofan, unde obține locul 3.

2013        Locul 5 la general în CN Raliuri

2012        Copilot recunoașteri în Campionatul Mondial - Monte Carlo, Suedia, Portugalia, Argentina, Finlanda, Grecia ; Locul 3 la general în CN Raluri

2007 – Campion național absolut alături de Dan Gîrtofan pe un Subaru Impreza N12

2006 – Campion național absolut alături de Titi Aur pe un Mitsubishi Evo 9

2005        - Vicecampion național absolut

2004        - Locul 3 la general în CN Raliuri

2003 – Participant în Campionatul Mondial de Raliuri

1998 – Campion Cupa Nova si Clasa H3

1995 – Campion grupa N pe Ford Escort RS Cosworth

1993 – Finalist Promo Rally Castrol, obține licența de a participa în Campionatul Național.