ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




Air Alegrie AH5017 s-a prăbuşit în nordul statului Mali, aproape de graniţa cu Algeria, impactul cu solul a fost dur, pe o furtună violentă, iar informaţiile cu privire la numărul de pasageri sunt contradictorii, ca şi prezenţa în avion a unui cetăţean român.

Televiziunea France 2 a difuzat primele imagini de la locul prăbuşirii avionului Air Algerie AH5017 în Mali, în urma căreia au murit toţi oamenii de la bord.

[gallery columns="4" type="slideshow" ids="51057,51058,51059,51060,51061,51062,51063,51064" orderby="rand"]

Avionul Air Algerie AH5017 s-a prăbuşit într-o zonă deşertică din nordul statului Mali. Fragmentele din fuzelaj sunt răspândite pe o suprafaţă mare, ceea ce este dovada unui impact violent cu solul, potrivit unei înregistrări video realizate de către militarii din Burkina Faso.

Imaginile publicate de France TV Info arată locul prăbuşirii avionului Air Algerie AH5017 şi resturile aeronavei, ce se află într-o zonă deşertică, de câmpie, cu nisip, în care se văd câţiva arbuşti.

Fragmente metalice din Air Algerie AH5017, dificil de identificat, sunt răspândite pe zeci de metri, iar principalele elemente ale avionului (motor, fuzelaj) nu sunt vizibile.

Preşedinţia franceză a subliniat în noaptea de joi spre vineri că epava avionului Air Algerie AH5017 a fost găsită dezintegrată.

Preşedintele François Hollande a anunţat ulterior că "fragmente din avion erau concentrate într-un spaţiu limitat".