ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Auraş Mihaiu, din Nehoiu, Buzău, a câştigat Romania National Award în cadrul ediţiei din acest an a concursului Sony World Photography Awards 2015, cu fotografia Alesul oilor. În fotografia sa, Auraş Mihaiu a surprins un moment la stână când proprietarii îşi caută animalele pentru a le pregăti de iernat. După coborârea de la munte, stăpânul de stână înapoiază fiecărui proprietar efectivele şi definitivează înţelegerea.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Fotografia realizată Auraş Mihaiu va fi expusă la vernisajul Sony World Photography Awards 2015, care va avea loc la Somerset House, Londra, în perioada 24 aprilie - 10 mai.

"Juriul WPO a decis că fotografia cu stâna de oi din județul Buzău este câștigătoare. Îi felicit pe Ionuț Hreniuc, Luiza Elena Boldeanu și Tina Genovia Obreja pentru fotografiile lor! Și să nu uităm de Cosmin Bumbuț și Daniel Necula, care sunt finaliști în competiție", a scris câştigătorul pe Facebook.

1

 

Finaliştii Romania National Award sunt Ionuţ Hrenciuc (locul al doilea) şi Luiza Elena Boldeanu şi Tina Genovia Obreja (ambele pe locul al treilea).

2

Butterflies