ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campioana României a făcut prima achiziţie din această iarnă. Alexandru Târnovan a fost cumpărat de la Viitorul Constanţa pentru 300.000 de euro şi 20 la sută dintr-un viitor transfer.

În vârstă de 19 ani, atacantul a reuşit să puncteze încă de la debutul pentru echipa mare a Stelei, la doar câteva minute de la intrarea pe teren, în meciul de Cupă cu Oţelul.

Noul atacant al roş-albaştrilor va avea o concurenţă serioasă. Se va lupta pentru un loc de titular cu Piovaccari, Kapetanos şi Nikolici.
Lucrurile sunt cât se poate de clare, s-au făcut actele, transferul s-a făcut săptămâna trecută. Actele vor fi depuse când se deschide perioada de transferuri. Nu ştiu dacă s-au plătit 300 de mii de euro, asta ştie Hagi sau Steaua. Viitorul a păstrat şi nişte procente dintr-un eventual transfer. Târnovan are un salariu mic. Nu e un contract de de câteva sute de euro, dar nu e nici de ordinul zecilor de mii", a declarat Victor Becali pentru DolceSport.