ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Magistrații Tribunalului București au fost ca patronul firmei Shelter Security, Alin Ionescu, şi contabila instituţiei, Roxana Aron, cercetaţi pentru evaziune fiscală, să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile, însă decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti, informează Digi24.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Luni noapte, procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti i-au reţinut pe patronul firmei Shelter Security, Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar, şi pe contabila societăţii, Roxana Aron, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de pază şi securitate, în care prejudiciul este de aproximativ 10 milioane de euro.

Cei doi au fost audiaţi alături de alte 10 persoane şi nu ar fi recunoscut faptele de care sunt suspectaţi, iar dintre cele 12 persoane audiate, procurorii au emis ordonanţe de reţinere doar pentru Alin Ionescu şi Roxana Aron, ceilalţi fiind lăsaţi să plece după ce au dat declaraţii în faţa instanţei.