ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, şi-a depus dosarul de candidatură pentru funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), informează un comunicat remis agenţiei Agerpres.
"De cinci ani conduc Federaţia Română de Rugby, aici am reuşit să arăt modelul de management sportiv în care cred, acesta fiind locul în care am demonstrat cu fapte şi cu rezultate, lucrurile bune pe care le pot face pentru sportul românesc. Sunt tânăr, am energia, dar şi pregătirea şi experienţa necesare pentru a conduce COSR. Eu nu vin într-un loc în care trebuie să învăţ meseria de la zero. Vin cu un proiect realizabil din primul minut, care continuă lucrurile bune făcute până acum. Ştiu că putem relansa sportul românesc, dacă muncim cu energie şi mai ales cu inteligenţă", a declarat Alin Petrache.

Fostul căpitan al echipei naţionale de rugby a mai explicat că, atât în trecut, în cariera de sportiv, cât şi în cea de manager sportiv, dar şi în viitor, va miza pe munca în echipă.

Octavian Morariu şi-a dat demisia, la mijlocul lui aprilie, din funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Sursa foto: frr.ro