ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alina Bica, fostul şef al DIICOT, procurorul care şi-a dat demisia ieri din funcţie, ar putea fi suspendată luni din magistratură.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se întruneşte luni dimineaţă, pentru ca Alina Bica să fie suspendată din magistratură şi a lua act de demisia acesteia de la DIICOT, au declarat oficiali din Consiliu.

Cazul Alina Bica va fi dezbătut în CSM, ca urmare a arestării acesteia în dosarul despăgubirilor aprobate pentru un teren supraevaluat cu 61 de milioane de euro.

Alina Bica şi-a înaintat vineri demisia de la conducerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi din funcţia de procuror al Direcţiei. Demisia a fost trimisă procurorului general al României, Tiberiu Niţu.