ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alina Bica, procurorul şef al DIICOT, a fost implicată într-o altercaţie cu reporterii unui post TV cu puţin timp înainte de a fi arestată preventiv.

Livrare gratuita in 24 de ore!

În noaptea de vineri spre sâmbătă, profitând de întîrzierea sentinţei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, dar şi de faptul ca ordonanţa de reţinere expirase, Alina Bica a plecat de la sediul instanţei supreme.

Şefa DIICOT s-a urcat într-o maşină care o aştepta în jurul orei 03:00, întreptându-se spre o locaţie doar de ea şiută.

După Bica a plecat o echipă a postului Digi24, reporterii susţinând că şoferul procurorului a încălcat mai multe reguli de circulaţie în încercarea de a scăpa de "urmăritori".

La un moment dat, maşina s-a oprit, iar Alina Bica a coborât şi le-a cerut socoteală jurnaliştilor, pe care i-a acuzat că îi încalcă dreptul la intimitate.

"Libertatea" şefei DIICOT a fost de scurtă durată, ÎCCJ luând decizia de a accepta solicitarea DNA pentru arestarea preventivă, Alina Bica ajungând din nou în arestul de la Cercetări Penale.