ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mircea Badea are din noui probleme. Realizatorul emisiunii În gura presei de la Antena 3 a anunțat pe Facebook că este amenințat de interlopi. Acesta a enumerat două posibilităţi prin care ar putea acționa: "mă duc la instituţii sau vorbesc cu nişte cetăţeni din UE, din Bulgaria" și a cerut sfatul fostului chestor Pavel Abraham.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

'Mă ameninţă nişte interlopi şi nu ştiu ce să fac. Au fost deranjaţi de nişte comentarii pe teme sportive pe care le-am făcut eu şi ei reacţionează ca interlopii. Problema este că au două clase mai puţin ca trenul şi când scriu ceva cu 'ne-am', scriu 'neam'. Interlopii mă ameninţă prin intermediari sau pe Facebook, că acum totul e pe online. Şi pe mine, şi pe familia mea. Aşa fac interlopii, ameninţă şi familia. Există două posibilităţi: să mă duc la instituţiile statului, cum ar fi Parchetul, să îl ia pe interlop, să îl reeduce, să înveţe să scrie sau să vorbesc cu nişte cetăţeni din UE, din Bulgaria, care au zis că şi ei vor să păţească la fel ca mine? Ce să fac?'', a întrebat Badea.

''Singura soluţie este să reclamaţi, să aşteptaţi vreo doi ani, apoi să vă liniştiţi. Serios acum, trebuie să reclamaţi, nu vă faceţi singur justiţie'', i-a răspuns Pavel Abraham.

badea