ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


400 de milioane de lei vor primi pensionarele si mamicile in perioada urmatoare din partea Guvernului Ponta, o amnistie fiscala extinsă.

Senatul a aprobat luni proiectele de lege privind amnistia fiscală extinsă a pensionarilor şi mămicilor care au primit sume necuvenite din cauza funcţionarilor.

Astfel, nu doar că cei în cauză care nu au restituit sumele necuvenite vor scăpa de executarea silită, dar şi cei care au plătit îşi vor primi banii înapoi, în tranşe, începând cu 1 ianuarie 2015.

"Mă bucur că au trecut și amendamentele (...) astfel încât să se bucure de scutire și cei care au plătit aceste debite către autoritățile fiscale constituite nu din vina mămicilor și a pensionarilor. În ceea ce privește mamele, cuantumul este de 50 de milioane de lei, iar in ce priveste pensionarii, peste 350 de milioane de lei. Fiecare dosar va fi analizat de noi", a spus ministrul Muncii, Rovana Plumb.