ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anders Breivik a refuzat să fie vizitat de tatăl său în închisoare, care a declarat că acum fiul său a devenit mai periculos decât înainte să fie condamnat.

Cei doi nu s-au mai văzut de când Anders Breivik avea 16 ani. Tatăl extremistului norvegian Anders Breivik, Jens Breivik, a afirmat că fiul său a devenit mai periculos în închisoare, în timpul lansării cărţii sale „My Fault? A Father's Story”.

Jens Breivik, de 79 de ani, fost diplomat, şi-a exprimat regretul că nu a fost un tată bun şi nu ştie de ce fiul său a devenit terorist. Părinţii lui Anders Breivik au divorţat pe când acesta avea doar un an. Tatăl şi fiul au trăit apoi în ţări diferite şi s-au întâlnit cu unele ocazii.

Tatăl lui Anders Breivik a încercat să obţină custodia lui când acesta avea patru ani, după ce serviciile de protecţie a copilului au avertizat că situaţia familiei nu era tocmai una bună. Custodia i-a fost refuzată lui Jens Breivik. Contactul între tată şi fiu a fost întrerupt când Anders Breivik avea 16 ani.

Anders Breivik, acum în vârstă de 35 de ani, a refuzat să fie vizitat de tatăl său în închisoare. Anul trecut, i-a scris o scrisoare, în care îi spunea că nu se va întâlni cu el până când nu-i va împărtăşi opiniile politice şi nu va deveni fascist.