ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul jucător de tenis Andrei Pavel a declarat joi, după semifinala pierdută de Simona Halep în faţa jucătoarei Eugenie Bouchard (Canada), că sportiva din România nu a fost în cea mai bună formă, precizând că îşi doreşte ca accidentarea la gleznă să nu fie gravă.

"Atitudinea Simonei este extraordinară şi a câştigat foarte mulţi fani. Cred că toată România a stat cu inima strânsă pentru meciul de azi. Sunt nişte rezultate extraordinare, cu toate că a pierdut. Abia aşteptăm să vedem cum va juca la US Open. Sper ca accidentarea să nu fie ceva grav. Azi nu a fost ziua ei, Bouchard a jucat prea bine. A fost ghinion că s-a accidentat. Aşa e în tenis, joci o grămadă de meciuri şi trebuie să le câştigi pe toate ca să ţii trofeul în mână", a spus Pavel, la Digi Sport.

Andrei Pavel este de părere că Simona Halep are şanse mari să ajungă numărul 1 mondial. "Sper să continue pe acest drum, pentru că şansele sunt imense să urce pe primul loc mondial, ceea ce ar fi incredibil. După Ilie Năstase să avem şi o fată numărul 1 în lume", a completat Pavel.