ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cancelarul german Angela Merkel l-a felicitat pe noul președinte Klaus Iohannis. Într-o scurtă scrisoare postată pe site-ul guvernului german, Merkel a precizat că Germania va continua să rămână un partener de nădejde al României și va ajuta autoritățile de la București cu "sfaturi și fapte".

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!.

"Vă felicit călduros pentru obținerea alegerea dumneavoastră în funcția de președinte al României. Relațiile dintre țările noastre sunt foarte bune, iar noi vom sprijini cu sfaturi și fapte România în procesul de implementare a reformelor importante pentru țară dumneavoastră și pentru Uniunea Europeană. Germania va rămâne un partener de încredere și sunt convinsă că vom aprofunda relațiile noastre bilaterale.

Vă doresc mult noroc și succes în îndeplinirea noilor resposabilități", se arată în scrisoarea postată pe site-ul guvernului german.