ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Crin Antonescu este de părere că graba prin care PSD a promovat ordonanţa care legalizează traseismul politic al aleşilor locali a fost provocată de temerea că Victor Ponta va pierde alegerile prezidenţiale.

"Ce l-a determinat pe Ponta să dea această ordonanţă este natura de reprimat a acestui PSD incorigibil şi faptul că, în faţa temerilor domnului Ponta şi PSD-lui că ar putea să piardă prezidenţiale, arma intimidării, arma presiunii psihologice a fost scoasă la iveală. Iar costurile sunt enorme! Victor Ponta a început să facă nişte greşeli foarte mari şi e pe cale să piardă Preşedinţia României!", a scris Antonescu pe Facebook.

În acelaşi timp, fostul lider al USL crede că Ponta va pierde alegerile doar dacă oamenii vor realiza că riscă o restaurare a "domniei" pesediste din perioada 2000 - 2004.

"Având în vedere maşinăria organizatorică mediatică şi suportul de altă natură mai puţin văzută de care totuşi beneficiază în raport cu contracandidaţii săi la Preşedinţie, domnul Ponta nu poate pierde alegerile decât într-un singur fel: generând în societatea românească sentimentul că se întoarce PSD-ul de până în 2004! Chestiunea asta n-o pot face contracandidaţii săi, care nu pot convinge ei o majoritate a românilor, lucrul acesta îl poate face doar Victor Ponta", susţine Crin Antonescu