ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CSMS Iași a ieșit învingătoare din meciul cu FC Brașov, disputat pe teren propriu și încheiat cu 1-0, unica reușită aparținându-i lui Marius Mihalache (48').
Gazdele ocupă locul nouă în Liga I, având un bilanț de nouă victorii, șapte remize și 11 înfrângeri. De cealaltă parte, oaspeții se află pe a 12-a poziție, la două puncte de prima echipă care retrogradează, cu șapte meciuri câștigate, șapte egaluri și 13 partide pierdute.

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

ASA Târgu Mureș a plecat cu un punct din deplasarea jucată la CFR Cluj și încheiată 2-2. Pentru „feroviari“ și-au trecut numele pe tabelă Férébory Doré (9') și Grégory Tadé (61') , în vreme ce pentru oaspeți a înscris Ousmane N'Doye în două rânduri (19', 58').
Ardelenii ocupă penultimul loc în clasament, cu 12 victorii, șapte remize și opt înfrângeri, în vreme ce mureșenii se află pe al doilea loc, la doar un punct distanță de liderul FC Steaua București, având 16 meciuri câștigate, opt egaluri și trei partide pierdute.

REZULTATELE TUTUTOR MECIURILOR DIN PARTIDA A XXVII-A DIN LIGA I