ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astra Giurgiu a câştigat Supercupa României după ce a învins Steaua la penaltiuri. După 120 de minute de joc scorul a fost egal, 1-1.

Alexandru Chipciu a deschis scorul pentru Steaua în ultimul minut al primei reprize, însă Enache a restabilit egalitatea pentru Astra în repriza secundă, după o gafă uriaşă a defensivei campioanei.

Cum nici în cele două reprize de prelungiri nu s-a mai înscris, s-a trecut la loviturile de la 11 metri.

Mijlocasul Lucian Filip a fost singurul care a ratat de la punctul cu var, iar Astra a câştigat a doua finală consecutivă în faţa Stelei.

[divider]

UPDATE: Astra câştigă Supercupa la penaltiuri! Filip a ratat pentru Steaua şi Budescu a transformat lovitura decisivă.

UPDATE: Scorul este egal la finalul timpului regulametar de joc, aşa că vom avea două reprize de prelungiri.

UPDATE: Astra restabileşte egalitatea în minutul 74 prin Enache. Fundaşii Stelei ceo offside, dar poziţia jucătorului Astrei este regulamentară şi golul este validat.

UPDATE: Steaua deschide scorul în minutul 45. Alexandru Chipciu înscrie cu un şut plasat, pe colţul lung, după o pasă superbă a lui Tănase.

[divider]

Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu se întâlnesc pe Naţional Arena pentru primul meci oficial al noului sezon. Supercupa României.

În anul competiţional 2013-2014 Steaua a câştigat titlul în Liga 1, iar Astra şi-a adjudecat Cupa României, după o finală cu Steaua.

Echipele de start

STEAUA: Arlauskis - Rîpă, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Filip, Stanciu - Chipciu, Iancu, Tănase
Rezerve: Cojocaru, Toşca, Pîrvulescu, I. Neagu, Keşeru, Vâlceanu
Antrenor: Costel Gâlcă

ASTRA: S. Lung - Yahaya, Ben Youssef, Găman, Morais - Laban, Takayuki - Enache, Budescu, Cristescu - Bukari
Antrenor: Daniel Isăilă