ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Afacerilor Interne organizează astăzi, marți, 5 decembrie 2023, începând cu orele 10.00, o dezbaterea publică pe tema proiectului Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, conform MAI.

ACTUALIZARE VIDEO MAI JOS

Documentele Proiectului de Lege pot fi cercetate aici: Proiect lege  -  (fișier în format PDF); Expunere de motive -  (fișier în format PDF); Tabel comparativ -  (fișier în format PDF).

Despre ce este vorba? Concret și pe scurt: pentru impunerea statului totalitar electronic, MAI trece la eliminarea dreptului de a deține pașaport temporar simplu din motive de conștiință. Era singurul document de călătorie non-biometric permis, până acum.

Practic se încearcă impunerea neconstituțională, cu forța, a pașaportului biometric, cu cip electronic și amprentare individuală obligatorie, tip infractor, care se alătură ca o încununare setului de acte electronice deja existent, impus ca la carte, pas cu pas.

Cardul de identitate cu cip electronic, Cardul de sănătate electronic, Pașaportul de Vaccinare cu Cod QR și acum Pașaportul obligatoriu biometric sunt doar pași mărunți dar fermi în impunerea Identității Digitale și a Controlului Total, pentru care militează pe față artizanii „Marii Resetări”. Operațiunea nu se petrece doar în spațiul Uniunii Europene. Rusia, specialistă în lagăre, lucrează și ea la Lagărul de concentrare biometrică. Și OMS a anunțat un Pașaport de sănătate și vaccinare mondial, evident electronic și cu Cod QR.

Sa o luăm metodic. (articolul continuă după video)

ACTUALIZARE: Avocat Marina-Ioana Alexandru a fost la dezbatere și relatează ce i s-a spus: „Vreți nu vreți, astea sunt dispozițiile Uniunii Europene”.

Ce este cipul RFID, conform descrierilor tehnice?

„Identificarea prin radiofrecvență (RFID) utilizează câmpuri electromagnetice pentru a identifica și urmări automat etichetele atașate la obiecte. Un sistem RFID este format dintr-un mic transponder radio, un receptor radio și un emițător. Atunci când este declanșată de un impuls electromagnetic de interogare de la un dispozitiv cititor RFID aflat în apropiere, eticheta/cipul transmite date digitale, de obicei un număr de inventar de identificare, către cititor.”

Ce conține cipul RFID din pașaport?

„Cipul din pașaportul electronic conține toate informațiile standard ale pașaportului: numele, adresa, naționalitatea, sexul, data de expirare și așa mai departe. De asemenea, acesta include o copie digitală a fotografiei dvs. de pașaport. Fotografia digitală permite utilizarea tehnologiei de recunoaștere facială folosită în porturile de intrare. Recunoașterea facială este un tip de securitate bazat pe o caracteristică biometrică - o trăsătură biologică unică care poate fi utilizată pentru a verifica identitatea unei persoane. Scanerul de retină este un exemplu de securitate biometrică. Scanerul de amprente este un alt exemplu de biometrie. Pașaportul electronic conține, de asemenea, un număr de identificare și o semnătură digitală.”

Propunerea dictatorială a MAI încalcă drepturi cetățenești inalienabile, înscrise în Constituția României, și anume:

Art. 25 – Libera circulație

Art. 29 – Libertatea conștiinței
(1) Libertatea gândirii și a opiniilor, precum și libertatea credințelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns sa adopte o opinie ori să adere la o credință religioasă, contrare convingerilor sale.

Din motive de credință, în urma campaniei inițiate de marele Duhovnic al Ortodoxie, Părintele Justin Părvu de la Pteru Vodă, în 2009, campanie ce a inclus o reală dezbatere națională, cu zeci de conferințe și strângerea în premieră a unui număr de 1.000.000 de semnături pentru un Referendum (care nu a avut loc), Ministerul de Interne a fost silit să accepte că nu poate impune pașapoarte electronice populației și, astfel, credincioșii au putut folosi de atunci pașapoarte temporare, cu valabilitate doar de un an.

Astăzi, în baza unor argumente stupide, statul, prin Ministerul de Interne, încearcă să calce în picioare drepturile credincioșilor.

În lipsa vrednicului de pomenire Părintele Justin Pârvu, plecat la Ceruri în 2013, din păcate, acum, nu s-a mai auzit nici o voce care să explice răspicat, în fața pretențiilor MAI, că într-o țară eminamente ortodoxă nu pot fi luate cu forța aceste drepturi.

Necesitatea unei reevaluări a situațiilor în care, în prezent, pot fi eliberate pașapoarte simple temporare este determinată, în primul rând, de scopul primordial vizat la momentul punerii în circulație a acestui document de călătorie, respectiv acela de a înlesni, raportat strict la termenul său mai scurt de eliberare, exercitarea rapidă a dreptului la liberă circulație cetățenilor români care se găsesc în situații speciale, de excepție, care reclamă o urgență concretă”, motivează Ministerul de Interne în limbă de lemn.

Să oferim și „argumentele” fără sens ale funcționarilor MAI, conform Expunerii de motive a Proiectului de lege:

„De menționat, în sensul oportunității modificării legislative, este și faptul că numărul pașapoartelor simple temporare eliberate la nivel național a reprezentat și reprezintă un criteriu determinant în evaluarea realizată de diferite state pentru eliminarea vizelor de călătorie pe teritoriul acestora (Canada, Japonia, Statele Unite ale Americii), acest număr fiind considerat ridicat, în condițiile în care pașaportul simplu electronic este documentul de călătorie agreat și la nivelul Uniunii Europene, datorită nivelului superior de securitate.”

STOP. Minciuna Nr. 1, respectiv argumentul COMPLET FALS: Japonia NU SOLICITĂ VIZĂ României, indiferent de pașaport, biometric sau non-biometric.

Aici este link-ul Ministerului de Externe al Japoniei - pentru funcționarii incompetentului Cătălin Predoiu - în care se regăsesc statele pentru care Japonia nu solicită viză. România, printre ele, De asemenea, Japonia nu impune deținerea unui pașaport biometric, cu cip electronic.

Nemaivorbind că nu există nici un „nivel superior de securitate” atâta timp cât cipul unui pașaport electronic poate fi clonat de orice amator. Necesitățile de piață au dus deja la apariția în Occident a portofelelor speciale, cu folii metalice sau de policarbonat, pentru a se preîntâmpina furtul electronic. Dimpotrivă, așadar, riscurile sunt crescute. Dar dacă Statul Electronic o cere, mințim cu nerușinare. Modelul absolut a fost perfecționat în „pandemie”, dovedită o minciună incomensurabilă. Și acest sistem, ni se spune, este „sigur și eficient”. Pentru cine?

Minciuna Nr. 2: Numărul pașapoartelor simple temporare eliberate la nivel național NU POATE, NU A REPREZENTAT și NU REPREZINTĂ „un criteriu determinant” pentru eliminarea vizelor de călătorie ale României în Canada și SUA pentru simplul motiv că aceste două țări impun pentru orice cetățean străin sau nu pașapoarte electronice. Ca atare, cine nu are pașaport electronic oricum nu poate INTRA în SUA și Canada așa că ridicarea vizelor nu ar afecta cu nimic situația există acum: cei care doresc să călătorească în cele două țări o pot face oricum doar dacă dețin pașaport biometric.

Mergem mai departe - Argumentul FALS Nr. 3:

„Important este și faptul că există state care nu permit intrarea pe teritoriul lor național a titularilor de pașapoarte simple temporare, fapt ce creează numeroase inconveniente cetățenilor români aflați în astfel de situații.”

Bingo! Carevasăzică statul vrea chipurile să facă un bine cu forța celor care nu vor să dețină un pașaport electronic, pentru a nu își crea chiar ei „numeroase incoveniente” propriilor lor persoane care s-ar trezi „aflate în astfel de situații”. Cum ar veni, un fel de vaccinare obligatorie „sigură și eficientă”. Sigur nu au scris Ilf și Petrov Proiectul de Lege?

Cei care nu vor pașaport electronic automat nu vor călători în țări care solicită acest lucru, conform propriei lor voințe. Statul, recte MAI, vrea să le elimine acest „inconvenient”. Cu forța.

Încheiem „argumentația”, pe limba MAI: „Totodată, sunt și state care nu permit intrarea pe teritoriul lor național dacă documentul de călătorie nu este valabil cel puțin 6 luni de la intrarea în statul respectiv, or această situație este des întâlnită, având în vedere că pașaportul simplu temporar are o valabilitate redusă (12 luni).”

Așa, și? Fiecare călător își asumă cât stă într-o țară străină în funcție de data de expirare a pașaportului. Hai, că nu-i chiar așa de greu. Dacă nu ești milițian, desigur. 

Acum 14 ani, în ianuarie 2009, Părintele Justin Pârvu lansa Apelul-avertisment cu privire la actele electronice, cu cip RFID, care vor conține și date biometrice. Securiștii din presă și nu numai ridiculizau avertismentul profetic, la ordin, la fel cum acționează și acum.

Astăzi, aceleași posturi TV care persiflau profeția Părintelui Justin cu privire la actele electronice transmit cu normalitate că românii vor avea buletine care vor servi și pentru plăți și pentru date biometrice și în viitor și pentru cele medicale iar chiar acum oamenii săraci nu-și pot ridica sumele pentru hrană dacă nu au card cu cip.

Tot atunci, Mănăstirea Petru Vodă publica împreună cu Civic Media, cartea jurnalist-științifică DICTATURA BIOMETRICĂ - PDF AICI, lucrare apărută cu binecuvântarea și Cuvântul înainte al Duhovnicului Neamului, care ne-a profețit și că vor veni vremuri mai cumplite decât a trăit generația sa în închisorile bolșevice: vremurile de azi.

Va veni vremea, nu prea departe, când toți și toate vor fi controlate electronic. Actele vor fi biometrice. Nu veți mai putea să circulați fără ele. Să nu le acceptați!, îndemna marele Duhovnic, alături de colegii săi de generație și viață sfântă, ca Părintele Arsenie Papacioc, Părintele Adrian Făgețeanu, Părintele Ioanichie Bălan, Părintele Ioan de la Rarău, Părintele Crăciun Opre, ierarhii IPS Bartolomeu Anania, PS Justinian, PS Sebastian și călugării români de la Sfântul Munte Athos. Chiar dacă veți fi căutați și în crăpăturile pământului. Și să nu prim­iți nici vac­cinul și nimic ce aduc nou put­er­ile politice de azi, spunea Mărturisitorul.

„De aceea vă zic – aveți încredere că Dom­nul vă va da put­ere să măr­tur­isiți pen­tru El. Trăim într-o lume anarhică, întreaga clasă polit­ică este vra­j­mașă a lui Hris­tos și slu­ji­toare răului, de aceea numai sim­pla noas­tra vie­țuire, fără să abdicăm de la prin­cipi­ile noas­tre creștine, este o măr­tur­isire și o muceni­cie de zi cu zi. Ce am trăit noi, chiar închiși în temnițele bolșevice, va fi nimic pe lângă ce veți trăi voi”, ne avertiza Duhovnicul Neamului. 

"Vremea în care ne aflăm acum este premergătoare acestei profeții. Prin lege, prin ordonanță de guvern, românii sunt obligați să se încadreze într-un plan de urmărire și supraveghere la nivel național și mondial, proiect care le răpește de fapt oamenilor libertatea. Românilor li se cere să-și pună pe pașapoartele, permisele auto și orice alt act personal cipul biometric ce conține amprenta digitală, imaginea facială, și toate datele personale. Poate pentru mulți dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare și stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îți vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al ființei umane. Dragii mei, după cum proorocesc Sfinții Părinți, primirea acestui semn este lepădarea noastră de credință. Să nu credeți că putem sluji și lui Dumnezeu și lui mamona. Nu, dragii mei, nu primiți acest însemn diavolesc care vă răpește ceea ce vă aparține prin moștenire de la Dumnezeu, dreptul la identitate, dreptul la unicitate și originalitate, al fiecărei ființe umane! Trebuie să vă apărați acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi să plătiți cu prețul vieții voastre. În zadar câștigați cele ale lumii, dacă vă pierdeți sufletele voastre și ale copiilor voștri, pentru că Sfinții Apostoli ne spun clar „se cuvine să ascultăm de Dumnezeu mai mult decât de oameni”." - scria Părintele Justin în Apelul său profetic.

Ce e de făcut: Simplu: împotriviți-vă! Este dreptul Dvs!

Tot ceea ce se întâmplă azi a fost scris deja. O parte dintre aceste adevăruri, le puteți regăsi aici:

Radu Moraru: Planul diabolic și criminal a fost dezvăluit: Vaccinarea - CODUL QR - Dictatura Biometrică. VIDEO

Când mărturisitorii ne învățau ce înseamnă Dictatură și Martiraj. Părintele Justin, Doamna Aspazia, Nicolae Purcărea, Valentina Gafencu, Radu Ciuceanu, Ilie Bădescu și Monahul Filotheu Bălan despre Dictatura Comunistă și Dictatura Biometrică de azi. AUDIO

Previziunile Duhovnicului Neamului cuprinse în lucrarea „De nu ne vom păzi ortodoxia, ne vom pierde și neamul”: Părintele Justin Pârvu contra Dictaturii Biometrice. INTERVIU și Cuvânt Duhovnicesc: VREM SĂ FIM SCLAVI SAU LIBERI?

Să vedem cum vor vota aleșii, în Parlament. În rest, Dumnezeu cu mila!