ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fotografa Mihaela Noroc, românca ce a adunat frumuseţea fețelor de pretutindeni într-un singur proiect, numit „Atlasul frumuseţii”, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Digi24.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Mihaela Noroc a călătorit în jurul lumii mai bine de un an. Mai exact, a petrecut 15 luni în 35 de țări pentru a realiza un proiect care este foarte apreciat pe rețelele de socializare, „Atlasul frumuseții”.

A vizitat marile oraşe, dar şi locuri sălbatice prin care puţini se încumetă să ajungă. A înfruntat pericolele cartierelor rău famate din Rio de Janeiro şi s-a bucurat de ospitalitatea locuitorilor din îndepărtatul Myanmar.

Dar s-a întors în România cu o impresionantă colecţie de portrete ale frumuseților autentice descoperite în toată lumea, din Europa de Vest până în triburile africane, din Rio de Janeiro până în China.

„În urmă cu aproape un an am plecat în lume să concep un atlas al frumuseţii feminine. Prin chipurile pe care le-am fotografiat în 28 de ţări am încercat să spun o poveste despre cultură sau tradiţiile locale. Economiile strânse în ultimii ani sunt pe sfârşite, sponsori nu există, dar mă încăpăţânez să cred că se poate… să cred că pot merge mai departe”, spune Mihaela Noroc.

[gallery columns="2" ids="76819,76826,76825,76824,76823,76822,76821,76820"]

Puteţi vedea GALERII FOTO aici şi aici