ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proiectul "Atlasul Frumuseții", realizat de românca Mihaela Noroc, a ajuns cunoscut si in America. A ajuns in casele telespectatorilor din SUA prin intermediul emisiunii 'Super Soul Sunday', din 3 mai, moderată de celebra realizatoare americană Oprah Winfrey.

Fotografa română Mihaela Noroc călătorește prin lume fotografiind mii de femei. Ea îl numește 'Atlasul frumuseții'. Fiecare femeie, spune ea, reprezintă diversitatea, o autenticitate a ceea ce înseamnă frumusețe în orice cultură. Fotografierea unei femei în ipostazele ei cele mai naturale surprinde cel mai pur moment de sinceritate și seninătate despre care ea spune că este esența frumuseții feminine”, a spus Oprah, prezentând proiectul româncei, transmite Agerpres.

"Atlasul Frumuseții în emisiunea celebrei Oprah Winfrey. Să auzi o asemenea voce, vorbind despre proiectul la care muncești zi de zi, e pur si simplu incredibil", a scris Mihaela Noroc miercuri pe Facebook.

Emisiunea "Super Soul Sunday", distinsă cu două premii Emmy, le oferă telespectatorilor interviuri exclusive și dialoguri purtate de Oprah cu diverse personalități, gânditori, autori, regizori și lideri spirituali, pe teme legate de fericire, bunăstare, împlinire personală, spiritualitate și mod de viață.

"Super Soul Sunday" prezintă o serie de perspective asupra a ceea ce înseamnă a trăi în lumea de astăzi.

Mihaela Noroc a călătorit prin zeci de țări pentru realizarea proiectului său, ce a constat în fotografierea a sute de femei în diferite ipostaze, păstrând specificul local al fiecărei regiuni vizitate. 'Atlasul Frumuseții' care a rezultat s-a mai aflat în atenția presei internaționale, numeroase publicații străine precum 'The Daily Mail', 'The Independent' sau 'Le Figaro' publicând articole, unele ample, despre proiect și autoarea lui.