ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miniștrii Cabinetului Ponta care au pozat donând sâmbătă sânge au realizat o simplă operațiune de imagine deoarece totul a fost o regie potrivit unui material publicat miercuri de România Liberă.

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, ministrul de Finanțe, Ioana Petrescu, ministrul de Externe, Titus Corlățean, ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, și ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici au mers sâmbătă la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge, anunţând în prealabil şi toată presa din România. Jurnaliștii au fost scoși din camera de donare după zece minute de la începerea acțiunii, după care, conform sursei citate, miniștri au renunțat să mai doneze. Totuși, au ascuns acest lucru opiniei publice.

Ministerul Sănătăţii a anunţat săptămâna trecută că se confruntă cu o gravă criză a sângelui după ce numărul de donatori s-a redus drastic şi a făcut un apel la populaţie să vină la centrele de transfuzii. Mii de români au răspuns apelului medicilor şi au mers în ultimele să doneze sânge. Au fost atât de mulţi oameni dispuşi să doneze că centrele de transfuzii au făcut fată cu greu, cozile întinzându-se pe sute de metri.