ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De Paşte, mai multe persoane au pierdut 13.000 de euro la jocuri de noroc, iar pentru a-şi plăti datoria la barbut, au amanetat o maşină şi bijuteriile deţinute, sunând apoi la 112 pentru a anunţa furtul bunurilor, conform Adevărul.

Jucătorii de barbut locuiesc în oraşul Berbeşti şi au sperat că Poliţia îi va ajuta să-şi primească bunurile înapoi dacă le declară furate.

"Din verificări, am constatat că proprietarul a jucat barbut, a pierdut o sumă importantă de bani, iar apoi a lăsat maşina la amanet. Acesta şi alte câteva persoane au mai amanetat 120 grame de aur după ce au pierdut 13.000 de euro la jocuri de noroc", a precizat comisarul-şef Nicolae Sărdărescu, şeful IPJ Vâlcea.

În acest caz nu s-a întocmit dosar penal, dar împătimiţii jocurilor de noroc care au folosit acest tertip vor primi o amendă administrativă. Conform şefului IPJ Vâlcea, nu este prima dată când localnicii din Berbeşti au sunat la 112 pentru a reclama furtul unor bunuri pierdute la barbut.