ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vocea României a câştigat din nou duelul direct cu producţia rivală, X Factor. Este a cincea săptămână consecutivă în care ProTV îşi domină autoritar rivalul direct, X Factor.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii



Potrivit pagina de media, în intervalul orar în care s-au suprapus cele două emisiuni, Vocea a avut peste 670 de mii de spectatori în plus faţă de X Factor, pe publicul naţional, diferenţele fiind similare şi pe publicul urban şi comercial, scrie Pagina de Media.

Pe segmentul de public naţional, Vocea României a avut o medie de peste doua milioane de telespectatori, în timp ce la Factorul X al Antenei 1 s-au uitat, în medie 1,4 milioane de telespectatori.

La oraşe, publicul a fost, de asemenea, orientat spre producţia ProTV, cu o medie de 1,2 milioane de telespectatori, rivalii de la Intact având o medie de 855 de mii de telespectatori.

În fine, pe publicul care contează pentru televiziuni, cel comercial, avantajul Vocii României s-a păstrat, cu o medie de 722.000 de telespectatori, faţă de 458 de mii de telespectatori la X Factor.

De la debutul noilor sezoane, cele două talent show-uri de la Pro TV si Antena 1 sunt difuzate în acelaşi timp, vineri seara. De fiecare dată, Vocea României a avut audienţe mai mari, deşi la X Factor au fost cooptate în juriu două foste vedete ale postului din Pache Protopopescu, Horia Brenciu şi Ştefan Bănica jr.