ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat în dosarul ICA la 10 ani de închisoare pentru spălare de bani, afirmă pe blogul său personal că statul cheltuie bani inutil încercând să găsească o presupusă avere ascunsă.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.
„Lumea se intreaba:

  • „Are sau nu are Voiculescu bani, bunuri, averi nedeclarate in tara si in strainatate?”



  • „A pacalit el romanii ascunzandu-si averea?”



  • „Este, pana la urma, Voiculescu un hot sau este un om cinstit?”


Așa cum am precizat și în scrisoarea deschisă din 22 august 2014, Camelia Bogdan a solicitat tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu din România, din Europa, din lume, să-mi caute bunurile. Mai sunt câteva zile și se împlinesc 2 luni de la demararea acestei acțiuni atotcuprinzătoare și nu s-a găsit nimic. Să caute ! Să caute bine și peste tot, indiferent cât ar costa statul român aceste căutari zadarnice. Eu aștept cu răbdare ca toată România să primească, odată cu finalizarea acestor cercetări, un răspuns clar la cele trei întrebări de mai sus.”, scrie Dan Voiculescu pe blogul personal.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, în 8 august, în dosarul ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, şi pe Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de închisoare, în acest dosar prejudiciul ajungând la 60 milioane de euro, iar instanța a dispus și confiscarea mai multor imobile apaţinând inculpaţilor, printre care sediile posturilor de televiziune Antena şi cel al grupului de firme Grivco.