ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




Averea prim-vicepreşedintelui PSD, Liviu Dragnea, ne este dezvăluită online, într-un clip muzical al prietenului fetei acestuia, Alex Maţaev: averea înseamnă, de exemplu, piscină, teren de tenis cu zgură, gazon proaspăt tuns, dependinţe cu acoperiş de primă clasă, cu ţigle metalice.

Alex Maţaev, protagonistul clipului "Cu capul în nori", ar fi iubitul Alexandrei Dragnea, aşa că fata liderului PSD este protagonista tăcută a ultimului hit lansat de Maţaev, în care poate fi admirată o mică parte din averea imobiliară a lui Liviu Dragnea.

Acesta cântă la chitară, visător, întins confortabil pe spate, în iarba din curtea domeniului baronului social-democrat de Teleorman.

În clip se poate admira frumuseţea conacului pe care şi l-a făcut Liviu Dragnea în Alexandria, capitala judeţului Teleorman, unul dintre cele mai sărace din ţară.