ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


• Avion de pasageri prăbuşit la aterizare, pe aeroportul din Taipei • Cel puţin 45 de persoane au murit în acest accident de avion, anunţă surse locale. • Avionul aparţinea companiei aeriene TransAsia Airways • Cauza accidentului este încă necunoscută •



Avionul Transasia Airways s-a prăbuşit pe una dintre insulele taiwaneze Penghu, conform agenţiei taiwaneze Central News Agency. Sursa arăta că există temerea că au murit cel puţin 48 de persoane aflate la bordul acestui avion.

Cel puțin alte nouă persoane au fost rănite în accidentul. Aparatul de zbor era un avion turbopropulsor cu doua motoare. Accidentul a avut loc în afara Aeroportului Magong, aproximativ la ora locală 19.

În acest moment, cauza accidentului de avion este necunoscută. Unele informaţii de presă afirmă că acest avion făcea o aterizare forţată, din cauza vântului puternic datorat Taifunului Matmo, care a atins costele Taiwanului în cursul zilei de miercuri.

Avionul decolase de la aeroportul din Koasiung. Insulele Penghu sunt cele mai importante de pe coasta de vest a Taiwanului.