ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul clanului de rromi Bercea susţine că Mircea Băsescu va fi trimis în judecată de procurorii DNA la începutul săptămânii viitoare.

Avocatul Pavel Abraham a mai spus că fratele preşedintelui ar putea fi judecat şi pentru încercarea de inducere în eroare a anchetatorilor.

"Noi am depus o plângere în care îl acuzăm pe domnul Mircea Băsescu de inducere în eroare a organelor judiciare, fostul denunţ calomnios în cazul care se instrumentează şi traficul de influenţă. Am înţeles că ar exista, tot din surse publice, nu oficial, că ar exista posibilitatea ca luni sau marţi să fie trimis în judecată pentru aceste fapte. Despre noile înregistrari pot să spun că sunt concludente, pertinente şi utile pentru a consolida probatoriul în cauză (...) Au fost presiuni ca noile imagini să nu apară", a declarat avocatul la Antena 3.

Mircea Băsescu este arestat preventiv de trei săptămâni.