ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bagajele de mână vor fi controlate de-acum încolo cu mai multă atenţie, astfel că aparetele electrice mari vor fi verificate la mână: laptopuri, tablete digitale, telefoane mobile, placa de întins părul, uscătorul.


[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Potrivit Directivei Europene 2015/187 privind securitatea pe aeroporturi, controlul bagajelor de mână se va extinde asupra tuturor aparatelor electrice pe care le au pasagerii asupra lor: laptopuri, tablete digitale și telefoane mobile, până la placa pentru întins părul sau banalul uscător.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Aparatele electrice din bagajele de mână vor fi verificate separat de către personalul de securitate. Conducerea Autorității Aeroportuare din Spania, de exemplu, a mai anunțat că se va suplimenta personalul de securitate, astfel încât timpul călătorilor să nu fie pierdut.

Normele mai prevăd instalarea unor mese cu laturi înalte, pentru a păstra intimitatea pasagerilor atunci când li se verifică bagajele de mână.