ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




Bordurile sunt schimbate din nou în Bucureşti şi lucrările încep cu bulevardele Elisabeta şi Eroilor. Pe lângă faptul că sunt schimbate din nou bordurile, se refac trotuarele în unele zone.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Oamenii din zonă spun însă că bordurile noi şi trotuarele reparate sunt reparaţii inutile şi se cheltuie banii degeaba. Reprezentanţii Adrministraţiei Străzilor afirmă că lucrările se fac doar unde se repară şi străzile.

Realitatea însă îi contrazice. Primăria Capitalei schimbă bordurile şi unde nu e nevoie. Cele vechi, de ciment, de pe bulevardul Eroilor sunt înlocuite, deşi nu par să aibă vreo problemă.

Mulţi dintre oamenii care locuiesc în din zonă cred că banii daţi pe noile borduri puteau fi folosiţi în alte scopuri. „Aici, în zona asta, abia s-au schimbat acum un an sau doi”, spune o femeie.
„O porcărie! Păi asta ne lipsea? Puteam să facem și altceva, ca nu mai spun de pasajele începute și neterminate, că înjură toți șoferii”

, este de părere un bărbat. Şi în centrul Capitalei se face acelaşi tip de reparaţii. Administraţia Străzilor din Capitală susţine că nu există un program de înlocuire a bordurilor şi că de fapt lucrările vin la pachet cu refacerea carosabilului.