ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Judecătorii CC au dezbătut contestaţiile depuse împotriva candidaturii lui Victor Ponta începând cu ora 21.00 şi au decis, după câteva zeci de minute, să le respingă.

Înaintea dezbaterii acestora, preşedintele Curţii, Augustin Zegrean, a declarat că nu-şi aminteşte ca vreo astfel de contestaţie înaintată CC să fi fost admisă, însă trebuie judecate toate.

[divider]

Candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale a fost contestată, la numai o zi după ce premierul s-a înscris în cursa electorală.

Două contestaţii au fost depuse la Curtea Constituţională, iar magistraţii se vor reuni de urgenţă duminică seara pentru a le analiza.

Deocamdată, nu se ştie cine a depus aceste două contestaţii şi nici care ar fi motivele pentru care candidatura lui Ponta nu ar respecta constituţia.