ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din New Jersey, care avea patru joburi și care potrivit unui coleg, nu dormea cinci zile la rând, a murit deoarece a inhalat monoxid de carbon și vapori dintr-o canistră cu benzină din mașina în care a adormit de oboseală, informează RT.com.

Maria Fernandes, în vârstă de 32 de ani, a intrat în parcarea unui magazin şi a lăsat motorul pornit, fiind găsită moartă după opt ore. Echipa de urgenţă a simţit un miros chimic puternic când a intrat în maşină, monoxidul de carbon şi vaporii inhalaţi de femeie fiind cauza probabilă a morții.

Femeia a emigrat în SUA din Portugalia, iar colegii de la gogoşeria la care lucra spun că era o angajată model.

“Obişnuia să lucreze trei ture pe zi”, a spus Parth Patel, unul dintre ei.

“Câteodată nu dormea cinci zile la rând.Era o persoană foarte drăguţă. Muncitoare. Glumea cu toți” declară Ravina Ramjit, o altă colegă.

Colegii ei spun că Maria cânta adesea melodii de Michael Jackson la muncă, mimându-i şi mişcările de dans, şi că plănuia să-şi ia o pauză de la joburi pentru a sărbători ziua superstarului defunct în Central Park din New York.

După criza economică care a început în 2008, aproximativ 7,5 milioane de americani au ajuns să aibă joburi part-time, luându-şi câte două sau trei pentru a supravieţui. Potrivit unui raport, muncitorii din SUA câştigă cu 23% mai puţin decât erau veniturile din slujbele care au fost pierdute în timpul crizei economice, iar mulţi dintre şomerii care stau pe bară de multă vreme se gândesc să renunţe la a-şi mai căuta de muncă după ani de zile de stagnare economică.