ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților va analiza în consistoriul monahal cazul Iuliei Ionescu, eleva de 15 ani care a fost dată dispărută miercuri, în drum spre școală și care a fost găsită sâmbătă seara într-un tren care venea de la Suceava sper București. Potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, în urma declarației din dimineața zilei de 17 februarie a starețului Mănăstirii Sihăstria Rarăului, județul Suceava, a rezultat că
în seara zilei de 14 februarie, în jurul orei 18,00, eleva din București a fost găsită în calitate de pelerin la jumătatea drumului de 8 km dintre Câmpulung și Mănăstirea Sihăstria Rarăului de mașina stăreției, care a luat-o până la mănăstire”, unde “a dorit să vorbească cu duhovnicul mănăstirii, părintele Ioan. În momentul în care a fost identificată, prima intenție a conducerii mănăstirii a fost de a anunța organismele abilitate ale statului

A.M. Press, precizează că “în fața refuzului categoric al tinerei adolescente, aflată într-o stare de agitație, starețul și duhovnicul mănăstirii au hotărât să o găzduiască peste noapte, având în vedere orele târzii și urmând ca a doua zi să o conducă la primul tren direct spre București din municipiul Suceava în jurul orelor prânzului (12,00-14,00)".
Starețul și duhovnicul Mănăstirii Sihăstria Rarăului îndeamnă familia, școala, comunitatea parohială din București să-i acorde atenția cuvenită și să o sprijine pe adolescenta Iulia Ionescu pentru depășirea acestui moment dificil din viața sa, se mai arată în comunicatul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.