ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Corpul de Disciplină, Etică şi Control al UEFA a amendat cu suma de 32.000 de euro Federaţia Română de Fotbal şi a decis ca următorul meci al tricolorilor, cel cu Irlanda de Nord, să se dispute fără spectatori în sectorul 122 al Arenei Naţionale, în urma incidentelor de la partida România - Ungaria.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Forul continental a anunţat astăzi sancţiunile pe care Federaţia Română de Fotbal trebuie să le suporte ca urmare a evenimentelor de la partida România - Ungaria 1-1, din 11 octombrie, meci contând pentru preliminariile Euro 2016. Federaţia Română de Fotbal a fost sancţionată cu suma de 32.000 de euro. În acelaşi timp, UEFA a dispus ca sectorul 122 să fie închis la următorul joc din calificările Campionatul European din Franţa, cel cu Irlanda de Nord, din data de 14 noiembrie 2014" , a anunţat site-ul FRF.

UEFA a deschis o procedură disciplinară după meciul România - Ungaria, disputat, la 11 octombrie, în preliminariile Euro-2016, românii fiind cercetaţi pentru incidentele din tribune, iar maghiarii pentru rasism.