ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit datelor prezentate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Iaşi, 6.142 de buletine de vot au fost anulate la cele 714 secţii amenajate în judeţ la alegerile prezidenţiale. Multe dintre buletinele de vot nu au fost însă anulate din neştiinţa alegătorilor, ci din cauza mesajelor pe care aceştia au vrut să le transmită.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

”Se pare că în România specia dominantă nu mai este omul, ci măgarul”, ”Refuz să fiu complice la înscăunarea unui preşedinte care mă ia de prost” sau ”Nu am ştiut ce trântor să aleg“ - sunt doar câteva dintre mesajele pe care ieşenii le-au scris pe buletinele de vot anulate de BEJ Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al BEJ Iaşi, Marian Grigoraş, a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii cu mesaje scrise de alegători pe buletinele de vot anulate.

”Pe cine să votezi? Nişte hoţi, trădători de ţară. Aţi distrus conştiinţa oamenilor, pe om l-aţi desfiinţat ca fiinţă, sunteţi trădători de ţară, neam, aţi distrus industria, învăţământul. Să nu dea Dumnezeu cel sfânt/Să vrem noi sânge, nu pământ. Dumnezeu să vă judece“, este unul dintre textele scrise pe buletinele de vot anulate.