ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se zvonește că HTC Eye ar fi numele următorului smartphone al producătorului și că acesta va fi cea mai bună unealtă pentru selfie-uri. 

Se pare că denumirea de ”selfie” a fost responsabilă de creșterea acestui trend de a îți face poze în cele mai interesante sau incomode situații. HTC pare că ar vrea să capitalizeze în baza acestui trend, iar HTC Eye ar fi nummele următorului lor produs.

Smartphone-ul este așteptat în ultimul semestru al acestui an în special pe piața americană, sub sigla operatorului AT&T. @evleaks spune că acesta va fi cel mai bun dispozitiv pentru amatorii de ”selfie-uri”. Amatori, pentru că în situația de față nu există reguli clare, așadar nu poate fi desemnat cineva ca profesionist.

De ce este considerat cel mai bun dispozitiv pentru selfie-uri? Ei bine nu știm. Probabil camera frontală va avea o calitate și o rezoluție mult mai bună, sau software-ul integrat va deține o serie de opțiuni să le spunem utile. În orice caz, sună mai mult a marketing curat, lucru care ne face să ne întrebăm dacă acest produs reprezintă o strategie cu adevărat utilă pentru producător. Probabil pentru a avea un efect cât mai bun, vor încerca să îl promoveze către tineri și cei și mai tineri, aceștia reprezentând singurul segment ce are o afinitate crescută pentru fenomenul în cauză.

Această informație este menită a fi luată cu o cantitate semnificativă de sare și piper, având în vedere că este doar un zvon.